Rólunk

Tisztelettel köszöntöm! 

Rekord-Nyílászáró Nyugat Kft. 2010 márciusában kezdte meg működését az ország délnyugati sarkában elhelyezkedő Nagykanizsán. Cégünk fő profilja műanyag nyílászárók gyártása és kereskedelme. A kiváló alapanyagoknak és modern technikával felszerelt üzemünknek köszönhetően magas minőségű nyílászárókat kínálunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak. Minőségi termékeink előállításának másik kulcsa 6 főből álló humán állományunk, és gyártórészlegünkön dolgozó több éves szakmai tapasztalattal rendelkező 25 munkatársunk szakmai felkészültsége, és lelkiismeretes, precíz munkája.
Termékeink műanyag alapanyagból készülő ablakok, erkélyajtók, beltéri, valamint bejárati ajtók, melyeket vevőink egyedi igényeinek megfelelő színben és kivitelben gyártunk. Nyílászáróink egyéni lakásfelújítások, projektek, panelprogramok esetén is jó megoldást nyújtanak.
Termékcsaládunk, a Rekord ablakrendszer kiváló minősége és rövid határidejű gyártása fejlett gyártástechnológiánknak, a rendszeres tesztelésnek, és folyamatos fejlesztésnek köszönhető. Az igényességet nem csak termékeink gyártásakor, de teljes körű szolgáltatásaink esetén is fontos feladatnak tekintjük. Műanyagnyílászáró termékeinket a kiváló minőségű német GEALAN profilrendszerből gyártjuk, mely lehetővé teszi bármilyen formájú, stílusú és színű ablak, erkélyajtó, bejárait ajtó, harmonika ajtó, tolóajtórendszer vagy télikert készítését.
A Rekord Nyílászáró Család tagjai:
  • Rekord Start (6 légkamrás 74 mm-es tok és szárnyprofil)
  • Rekord TopStar (7 légkamrás tok és 7 légkamrás szárny)
  • Rekord Royal (7 légkamrás tok, 6 légkamrás dekor szárnyprofil)
Mindhárom típust kínáljuk középtömítéses kivitelben is.
A nyílászáró család tagjai horgonyzott belső acélmag merevítéssel készülnek, és az ütközőtömítésnek köszönhetően víz- és légzárása, hő- és hangszigetelése egyaránt kiemelkedő.
Nyílászáróink könnyű kezelhetőségét és többpontos záródását a ROTO NT rejtett biztonsági vasalatával biztosítjuk. Szerkezeteink felszereltsége alapkivitelben:
  • hibásműködés gátló,
  • résszellőző,
  • gombafejes, biztonsági záródási pont.
Üvegbeszállítóink által gyártott fokozott hővédelmet biztosító üvegszerkezetek széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte minden üvegezéssel szembeni igényt teljesíteni tudjunk.Termékeinket ajánljuk mindazon építkezések, épület felújítások során, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség, illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos. A bejárati ajtók, erkélyajtók és ablakok készítésén túlmenően az építőiparban gyakran előforduló egyéb nyílászáró szerkezetek gyártását is vállaljuk, melyek szintén magas minőségi szintet képviselnek, úgymint toló-bukó erkélyajtók, emelő-toló ajtók, harmonika ajtók, árnyékolástechnikai elemek, illetve azok kiegészítői. Termékeink értékesítése egyrészt folyamatosan bővülő partnerhálózatunkon keresztül történik, másrészt bemutatótermünkben kínáljuk termékeinket magán személyek részére, törekedve a rugalmas kiszolgálásra, és a megbízható szolgáltatásra. Ennek során az alábbiakkal állunk a vevők és érdeklődők rendelkezésére:
  • tanácsadás, felmérés, saját gyártás, szállítás, beépítés;
  • hulladékeltakarítás, szerviz és vevőszolgálat.
Várjuk megtisztelő megkeresését!
Üdvözlettel:
Haszon Balázs
ügyvezető