Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

A Rekord-Nyílászáró Nyugat Kft. 2010 márciusában kezdte meg működését az ország délnyugati sarkában elhelyezkedő Nagykanizsán. Cégünk fő profilja műanyag nyílászárók gyártása és kereskedelme. A kiváló alapanyagoknak és modern technikával felszerelt üzemünknek köszönhetően magas minőségű nyílászárókat kínálunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak. Minőségi termékeink előállításának másik kulcsa 6 főből álló humán állományunk, és gyártórészlegünkön dolgozó több éves szakmai tapasztalattal rendelkező 20 munkatársunk szakmai felkészültsége, és lelkiismeretes, precíz munkája.

Termékeink műanyag alapanyagból készülő ablakok, erkélyajtók, beltéri, valamint bejárati ajtók, melyeket vevőink egyedi igényeinek megfelelő színben és kivitelben gyártunk. Nyílászáróink egyéni lakásfelújítások, projektek, panelprogramok esetén is jó megoldást nyújtanak.

Termékeink kiváló minősége és rövid határidejű gyártása fejlett gyártástechnológiánknak, a rendszeres tesztelésnek, és folyamatos fejlesztésnek köszönhető. Az igényességet nem csak termékeink gyártásakor, de teljes körű szolgáltatásaink esetén is fontos feladatnak tekintjük. Műanyagnyílászáró termékeinket a kiváló minőségű GEALAN és VEKA profilrendszereiből gyártjuk, melyek lehetővé teszik bármilyen formájú, stílusú és színű ablak, erkélyajtó, bejárait ajtó, tolóajtórendszer készítését.

 

Rendszereink:

  • GEALAN S 8000 (6 légkamrás 74 mm-es tok és szárnyprofil)
  • VEKA 82 (7 légkamrás 82 mm-es tok és szárnyprofil)

A nyílászáróink horgonyzott belső acélmag merevítéssel készülnek, és az ütközőtömítésnek köszönhetően víz- és légzárása, hő- és hangszigetelése egyaránt kiemelkedő.

Nyílászáróink könnyű kezelhetőségét és többpontos záródását a ROTO NX rejtett biztonsági vasalatával biztosítjuk. Szerkezeteink felszereltsége alapkivitelben:

  • hibásműködtetés-gátló,
  • résszellőző,
  • gombafejes, biztonsági záródási pont.

Üvegbeszállítóink által gyártott fokozott hővédelmet biztosító üvegszerkezetek széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte minden üvegezéssel szembeni igényt teljesíteni tudjunk. Termékeinket ajánljuk mindazon építkezések, épület felújítások során, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség, illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos. A bejárati ajtók, erkélyajtók és ablakok készítésén túlmenően az építőiparban gyakran előforduló egyéb nyílászáró szerkezetek gyártását is vállaljuk, melyek szintén magas minőségi szintet képviselnek, úgymint toló-bukó erkélyajtók, emelő-toló ajtók, árnyékolástechnikai elemek, illetve azok kiegészítői. A Rekord nyílászárókat úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben megfeleljenek a kor elvárásainak: termékeinkben egyaránt ötvöződik az innováció a funkcionalitás, az energiamegtakarításhoz szükséges forradalmi megoldások, illetve az elegáns megjelenés.

Termékeink értékesítése folyamatosan bővülő partnerhálózatunkon keresztül történik, törekedve a rugalmas kiszolgálásra, és a megbízható szolgáltatásra.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét!